UPORABNE INFORMACIJE

Tu so zbrane vse vrste informacij, ki znajo v trenutni situaciji priti prav

NIJZ INFO Uradno spletno mesto Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Objavljene so vse uradne informacije in novosti glede izbruha epidemije na območju Slovenije.
Zdravstvene informacije Spletna stran je namenjena pregledu informacij o trenutnem stanju in epidemiji s koronavirusom za Slovenijo in svet, zbrano iz večih uradnih virov.
Umivanje rok Video posnetek, ki predstavi pravilno tehniko umivanja rok.
Kako do knjig V Facebook zapisu najdemo vse alternative iskanja knjig v času epidemije.
Vpogled v znanje o koronavirusu za slovensko javnost Vpogled v znanje o koronavirusu za širšo slovensko javnost.
Info. o virusu v znakovnem jeziku Informacije v zvezi s COVID-19 v Slovenskem znakovnem jeziku
Psihološka pomoč Strokovnjaki s področja duševnega zdravja v času epidemije koronavirusa na voljo za brezplačne razbremenilne pogovore. Telefonske številke so na voljo na povezavi.
Info. za področje Maribora Spletno mesto obvešča o ukrepih, iniciativah in drugih informacijah glede COVID-19 na področju Maribora.
Umivanje rok za otroke Otroka je treba naučiti, da si pravilno in redno umiva roke, saj to zmanjša tveganje, da bo malček zbolel za številnimi boleznimi. Uporabite male trike, da vodo in milo postaneta otroku zanimiva in pomembna.
Širok nabor informacij o virusu SARS-CoV-2 Spletna stran je namenjena splošnemu informiranju v povezavi s potencialnim izbruhom epidemije koronavirusa.